Isidora Fitness Mostar Web About 500x500 Lezanje u krevetu sunset

Moj put

do fitness modela i certificiranog trenera

Moje fitness putovanje započinje u tinejdžerskim godinama. U svijet fitnessa prvi put sam ušla kao srednjoškolka sa svojih 15 godina. U početku su to bili kućni treninzi, sve dok se nisam upisala u teretanu sa svojih 18 godina. Ubrzo se počinjem intenzivno baviti fitnessom, uviđajući brojne prednosti treninga s utezima. Ulazeći u taj svijet, zanimanje o prehrani i pravilnom izvođenju vježbi bivalo je sve veće.

moja tjelesna transformacija

željela sam nabaciti masu

Za razliku od većine ljudi koji pokušavaju smršati i tako se prvi put susreću sa fitnessom, ja sam za cilj imala nabacivanje mase. Prikupljala sam mnoge informacije o treningu, prehrani i suplementaciji kroz razne edukacije, te kroz suradnju s iskusnim i poznatim fitness trenerima. Uspjela sam u svome cilju i izgradila tijelo kakvo želim.

Isidora Fitness Web About 500x500 Nekad i sad
Isidora Fitness Mostar Web 500x500 Slovenia Competition Miss

miss
fitness
model

ograničeni smo samo veličinom svojih snova

Moj san je bio isklesati zdravo i mišićavo tijelo. Uspjela sam! Osjećala sam se odlično znajući da mogu jedan od snova prekrižiti sa ilste. To je, ipak, bila dodatna motivacija i polet za dalje. Okušala sam se i u svijetu fitness natjecanja gdje sam osvojila prvo mjesto u kategoriji Miss Fitness Model u Sloveniji 2019. godine.

certificirani instruktor

Certified Fitness Instructor EQF Level 3

Mnogi su me počeli pitati za savjete o treningu i prehrani. Shvatila sam da imam dovoljno znanja i da mogu pomoći svima koji trebaju moju pomoć. Odlučila sam postati certificirani fitness trener. Završila sam Certified Fitness Instructor EQF Level 3. I dalje proširujem svoje znanje na edukacijama i seminarima.

Isidora Fitness Mostar Certified Fitness Instructor EQF LVL 3 500x500
Isidora Fitness Web About 500x500 Knjiga i spaga

TRUD, ODRICANJE i USPJEH

Zašto sam uspjela? jer nisam odustala!

Tijelo je samo nusprodukt svega što se dešava u glavi. Pravi sportaši usput dobiju i tijelo. Ali ono što bodybilding napravi u glavi je vrijedno divljenja. Spoznala sam i značaj knjiga u kojima je sadržano ogromno znanje koje nam može dodatno pomoći na putu do uspjeha.

youtube
kanal

Mnogo savjeta, zabave, putovanja i zanimljivosti

Pokrenula sam ovaj kanala s ciljem da predočim ljudima značenje fitnessa, treninga i prehrane. Također ću dijeliti zanimljivosti iz mog života i sa putovanja. Pogledaj najnoviji video i pretplati se na moj YouTube kanal. 🙂

Isidora Fitness Mostar Web About Form 500x500

želiŠ transformaciju?

Ne znaš odakle početi? Dozvoli da ti pomognem!

Galerija

neke od mojih omiljenih fotki